Ko se zavemo korenin se prerodimo - AŽNA ČAKRA (ZOOM)

AŽNA ČAKRA oz. TRETJE OKO Čakra intuicije je kapetan vseh drugih čaker, zato velja rek Vse je v glavi. Ažna skrbi za hipofizo in endokrine žleze. Z mislimi uravnavamo energijo.
Gre torej za center, ki vam pomaga videti in čutiti stvari zunaj materialnega, prek tega pridobivati za vas pomembne informacije. Pravilno delovanje čakre tretjega očesa vam lahko pomaga videti svet takšnega, kot je, manifestirati lastne želje in izboljšati intuicijo.

Nahaja se med vašimi obrvmi in sije v indigo barvi. Njena ubranost vam pomaga pri samozavedanju, duhovnih spoznanjih in jasnovidnosti kot taki, dobro služi tudi pri zaznavanju vzorcev in spomina.

Motnje in blokade: Kadar ažna ne deluje dobro to vpliva na delovanje možganov, žlez z notranjim izločanjem kot so ščitnica, nadledvične žleze, ... in vse to vpliva na delovanje organov.

Kaj jo slabi: Negativne misli in prepričanja, ki smo jih v podzavesti sprejemali že pred rojstvom in skozi življenje.

Na telesni ravni: Motnje v delovanju možgan, žlez z notranjim izločanjem, hormonsko delovanje, nihanje razpoloženja in energije ter delovanje notranjih organov. Ozaveščali in osvobajali se bodo vzroki, ki omejujejo delovanje ažne čakre in vseh organov, žlez, ki jih nadzira.

Za osebno razreševanje je priporočljiv prispevek za delavnico 55€, za vse, ki želite spoznati kako delavnica deluje in vpliva na vaše počutje je prostovoljni prispevek.


 

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 28-11-2020 09:00
Konec dogodka 28-11-2020 17:00
Cena Priporočen prispevek je 55,00€
Lokacija ZOOM
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si