Kako se soočiti z trenutno krizo? (ZOOM)

Prerojeni želimo skupaj z uspešnimi poslovnimi osebami deliti z vami priložnost za kariero. Preberite prvi del, v primeru, da vas zanima nadaljujte.


Sem Italijan Slovenskih korenin. Pri 19 letih sem ustanovil svoje prvo podjetje v Italiji in pričel svoje sodelovanje s pionirjem na področju prehranskih dodatkov in enim od vodilnih imen v industriji.V 90-ih letih sem se posvetil poučevanju ljudi in ogromno bodočih podjetnikov podučil o novih pristopih do posla in videnja življenja ter jim predstavil revolucionaren poslovni model, ki je mnogim posameznikom omogočil, da so postavili na noge svoja podjetja.

S svojim dinamičnim pristopom k trženju in mednarodni mentaliteti sem razvil posel v 21 državah v Evropi (10 milijonsko prodajo v enem letu v Sloveniji 15 milijonov na Hrvaškem).Uspeh na poslovnem področju in neustavljiva želja po novem znanju in izzivih sta me gnala v vedno nove poslovne izzive. Bil sem ustanovitelj, soustanovitelj in menedžer več slovenskih in tujih podjetij.V nadaljevanju sem se zaradi vse večjega povpraševanja po govornih nastopih in predavanjih na različnih podjetniških dogodkih po celi Evropi posvetil svetovanjem podjetnikom in gospodarskim družbam.Osredotočil sem se predvsem na mlade posameznike, ki so bili naveličani klasične poslovne poti in tudi sami iskali izzive v podjetništvu.

Brez rizika, potrebno samo veliko dobre volje …nič teorije ali pa nebuloznih zgodbic ….resno po kmečki pameti … 


Situacija v kateri smo se znašli vsi, je za ene bol za druge manj stresna. Pri večini podzavestno vpliva na počutje in zdravje, drugi so ostali brez dela, službe, prihodkov, ali se bojijo, da se to zgodi.

Ko sem razmišljala komu naj posredujem to vabilo, sem spoznala, da nisem jaz tista, ki naj izbira, komu dati novo priložnost, možnost - REŠITEV v trenutni situaciji? VI, ki to berete ste tisti, ki boste izbrali

ALI ŽELITE KAJ SPREMENITIV SVOJEM ŽIVLJENJU? TO VESTE SAMO VI SAMI.

Moje poslanstvo - naloga je le to, da VAM dam MOŽNOST - PRILOŽNOST IZBIRA JE SAMO VAŠA.

Srčna hvala, da ste prebrali in hvala za vaš odgovor? na 041 289 632 ali na spletni strani.

V primeru, da ste se odločili poskusiti? se nam pridružite v ponedeljek, 19.10.2020, ob 19 uri na srečanju za novo poslovno priložnost, katero bo z nami delil uspešen poslovnež Elio Iori s katerim uspešno sodelujem že več kot 10 let, od takrat ko sem iskala ZDRAVJE in KARIERO. DOBILA SEM OBOJE.

Po srečanju me za vsa dodatna vprašanja pokličite na 041 289 632

Jožica Ramšak & Prerojen.si ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/75017583092?pwd=eGV5SVVnY2Y1QjNJMW9KY1VJT2QzUT09

Meeting ID: 750 1758 3092
Passcode: elio

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 19-10-2020 19:00
Cena Brezplačno
Lokacija ZOOM
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si