info@prerojen.si   041 289 632

GNLD

GNLD je globalno podjetje s področja wellnessa (zdravja in dobrega počutja). Ljudem pomaga prevzemati nadzor nad svojim zdravjem z izdelki najvišje kakovosti ter omogoča ustvarjanje poslovne kariere v direktni prodaji. 

Od leta 1958 s prehranskimi dopolnili iz polnovredne hrane NeoLife, znanstveno oblikovanimi izdelki Nutriance za osebno nego in okolju prijaznimi izdelki Golden za nego doma zagotavljajo zdravje za celotno družino.

Izdelki GNLD temeljijo na naravi s podporo znanosti. Za izdelke uporabljajo le najboljše naravne sestavine iz polnovredne hrane, ki jih podpirajo raziskave vodilnih znanstvenikov in prehranskih strokovnjakov z vsega sveta.

Znanstveno-svetovalni odbor (SAB) GNLD-ja, ki ga je leta 1976 ustanovil dr. Furst, je na čelu svetovne mreže vodilnih znanstvenikov in raziskovalcev. Znak SAB zagotavlja najboljše, najbolj varne in najbolj učinkovite izdelke na svetu.

 

Neolife prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila Neolife zagotavljajo vašim celicam ključne hranljive snovi in so bistvenega pomena za ustvarjanje temeljev dobrega počutja ter so ciljno usmerjeni na določene zdravstvene potrebe.

Ogled izdelkov

 

Nutriance osebna nega

Izdelki Nutriance synergy cycle zagotavljajo celoten spekter hranil za celice, ki ohranjajo vaš videz mladosten in zdrav vsak dan.

Izdelke Nutriance so razvili v vrhunskih švicarskih laboratorijih pod vodstvom GNLD-jevega Znanstveno-svetovalnega odbora (SAB) ter jih klinično preizkusili in dokazali v najprestižnejših centrih za kozmetične raziskave v Franciji.

Nutriancov sinergijski ciklel

  • Korak 1: ČIŠČENJE - čista in prožna koža
  • Korak 2: PILING - gladka in bleščeča koža
  • Korak 3: OSVEŽITEV - okrepljena in uravnotežena koža
  • Korak 4: VLAŽENJE - mehka in sijoča koža
  • Korak 5: OBNOVA IN ZAŠČITA - mladostna in elastična koža

Znanstveno je dokazano, da Nutriancov sinergijski cikel učinkuje, in sicer:

  • Po nanosu se izjemno poveča stopnja vlažnosti.
  • Povečuje antioksidacijsko delovanje, kar nam pomaga pri ohranjanju strukture mlade kože.
  • Intenzivno zmanjšuje tanke linije in gube.
  • Z uporabo vsakega dodatnega izdelka se učinki še povečajo.

Ogled izdelkov

 

Golden – nega doma

Izdelki Golden za nego doma so bio razgradljivi in prijazni do okolja. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu minimalne količine izdelka za povečano učinkovitost čiščenja z minimalnimi obremenitvami na okolje. Ti izdelki so brez strupenih plinov in škodljivih kemičnih snovi.

Ogled izdelkov

Kontakt - Jožica

T: 041 289 632
E: jozica@prerojen.si

Kje se nahajam? Zemljevid...

Kontakt - Martin

T: 041 506 466
E: martin@prerojen.si

Kje se nahajam? Zemljevid...

Darilni boni