info@prerojen.si   041 289 632

Martin Ramšak

Rekreativno tekaško vadbo vodim že 9 let. Izobraževal sem se na fakulteti za šport smer kondicijsko treniranje in se izpopolnjeval na usposabljanjih Fitnes zveze Slovenije s področja pilatesa in funkcionalne vadbe. Najprej sem začel delati v sklopu akademskega atletskega društva Slovan, v katerem sem vodil tudi eno od Poletovih tekaških skupin. 5 let pa se z vodenjem te dejavnosti ukvarjam samostojno. V tem obdobju sem od prvih tekaških  korakov do »življenjskih« tekaških ciljev popeljal več kot 100 tekačev ter z izkušnjami podprl marsikateri tekmovalni nastop tudi bolj izkušenih tekačev. Vodeno tekaško vadbo izvajam tudi za zaključene skupine, kakršna je bila tudi iz podjetja Medex.

Na teniški akademiji Breskvar v Ljubljani skrbim tudi za kondicijsko pripravo mladih tenisačev, svetujem glede prehranjevanja pred naporom in po njem ter pri izbiranju prehranskih dopolnil.
Kot velik ljubitelj in uporabnik storitev dobrega počutja sem se usposobil za mojstra savne in deloval v Sport klubu na fakulteti za šport. Animacijo vrtinčenja zraka v savnah še izvajam za zaključene družbe oz. ob najemu savn po predhodnem dogovoru.

Moje vodilo v življenju je – Ljubezen kot načelo, red kot temelj in napredek kot cilj.

Vabim vas, da se mi pridružite tudi vi.

 

Kontakt - Martin

T: 041 506 466
E: martin@prerojen.si

Kje se nahajam? Zemljevid...