info@prerojen.si   041 289 632

Atlas po HumanUp

Prvo vretence pod lobanjo, atlas, pri veliko ljudeh v svetu zamaknjeno

Prof. dr. Rainer Seibel, eden od svetovnih vodilnih strokovnjakov za hrbtenico, je v svoji morfološki raziskavi dokazal, da je prvo vretence pod lobanjo, atlas, pri absolutni večini ljudi v svetu zamaknjeno.

Več kot sto let pred njim je utemeljitelj moderne kiropraktike Daniel Palmer zaznal, da je premaknjenost atlasa z njegovega točnega anatomskega položaja vzrok skoraj vseh bolezni in zdravstvenih težav, vendar ni našel načina, kako (po)vrniti prvo vretence v njegov naravni položaj. Vedel je, da bi s (po)vrnitvijo atlasa v naravni položaj dosegel veliko boljšo komunikacijo možganov s telesom, izboljšanje pretoka krvi in posledično tudi hitrejšo regenracijo (obnovitev, poživitev) organizma, ni pa vedel, kako naj premakne majhno ploščato kost pod lobanjo.

HumanUP - metoda namestitve atlasa

Med izpopolnjevanjem tega odkritja z osnovnimi spremembami in dopolnitvami, je naš izumitelj Predrag Djordjević dosegel epohalno odkritje in razvil popolnoma učinkovito HumanUP metodo namestitve atlasa. Njegova metoda je uporabna že pri otrocih, ker jim omogoči zdrav rast in razvoj, sočasno pa je še kako pomembna tudi pri starostnikih, saj jim olajša, izboljša ter vsestransko polepša njihovo življenjsko obdobje. Zbirka izkušenj prerojenih različnih starostnih obdobij najbolj slikovito priča o razponih izboljšanj zdravja ter počutja po namestitvi atlasa. Več o tem ...

 

"V izboljšanju vašega zdravja bo namestitev prvega vratnega vretenca, atlasa, verjetno eden izmed najbolj pomembnih dogodkov v vašem življenju."

Damnjan Damnjanović - Predsednik združenja HumanUP v Sloveniji

 

NAROČITE SE NA BREZPLAČEN PREGLED!

Kontakt - Jožica

T: 041 289 632
E: jozica@prerojen.si

Kje se nahajam? Zemljevid...