info@prerojen.si   041 289 632

Zakaj se odločiti za vodeno vadbo?

Zakaj se odločiti za vodeno vadbo?

Z novo vadbo je najlažje pričeti prav z obiskovanjem skupinske vodene vadbe, kjer najdete ljudi s podobnimi interesi, ki želijo storiti nekaj zase, doseči zastavljene cilje ter se pri tem zabavati. Vodena vadba se prilagaja glede na trenutno pripravljenost posameznika.

Usposobljen in izkušen vaditelj vam predstavi športne osnove in prikaže pravilno tehniko gibanja ter izvajanja vaj. Nasveti, ki so plod znanja in dolgoletnih izkušenj, opozorila ob morebitnih napakah in izboljšave oziroma popravki so del vsake ure teka. Vaditelj poskrbi tudi za primerne in kakovostne športne rekvizite, s katerimi popestri vadbo ter vam svetuje pri nakupu in uporabi primerne športne opreme

Pri skupinski vadbi dobite tudi dodatno motivacijo in deljenje izkušenj vaditelja in ostalih udeležencev. Lahko primerjate lasten napredek z drugimi in vzbudite zdravo tekmovalnost, ki bo hitreje privedla do vidnih rezultatov.

Za to ne oklevajte. Raziskujte in preizkusite. Poiščite obliko vadbe in energijo skupine, ki vas bo pritegnila. Zagotavljamo vam, da se boste čez čas počutili prerojene.

Kontakt - Martin

T: 041 506 466
E: martin@prerojen.si

Kje se nahajam? Zemljevid...