Pot bolečine in trpljenja sem zamenjala za radost in ustvarjalnost (Zoom)

Vabim vas na predstavitev osebne zgodbe in rešitev, ki so mi pomagale, da sem ponovno aktivna in da lahko živim svoje sanje.


Sem žena, mama in babica, sem hči - torej sem še vedno otrok in sem sestra, sem prijateljica in terapevtka, nekateri rečejo "Si učiteljica in zdravnica."
To zadnje nisem po uradni izobrazbi (sem strojni tehnik in trgovski poslovodja). Kot otrok pa sem sanjala, da bi bila zdravnica ali učiteljica, že več kot 20 let tako tudi živim ter delujem.

SVOJE IZKUŠNJE IN ZNANJA (ki sem jih prejemala skozi svoje bolečine in trpljenje) ŽELIM PODELITI Z VAMI (vam predstaviti delovanje človeških teles -fizično, čustveno, mentalno in duhovno), ter nekaj vaj in afirmacij, ki so mi pomagale, da danes kljub temu, da so me pri 40-tih invalidsko upokojili za 4 ure živim ustvarjalno in radostno življenje.

  • Stara sem 60 let, a počutim se veliko manj. Imam oba pogoja za redno upokojitev, a sem se odločila da podaljšam svojo delovno aktivnost.
  • Pri 39 letih so mi zdravniki rekli, da je moja hrbtenica stara 92 let, pri 56 letih pa isti zdravnik da sem FENOMEN, da moja hrbtenica kaže kot da imam 40 let?
  • Med 18 in 40 letom sem doživljala veliko "preizkušenj - bolečin - trpljenja", kar mi je pomagalo, da sem postala drugačna oseba.
  • Morda ste tudi vi imeli ali imate bolečine, trpeli in bili preskušani s strani drugih ali s strani zdravja?

Kar je pomagalo meni, lahko tudi vam, poskusite, vztrajajte in uspelo vam bo.

Prisrčno vabljeni!

Prerojen.si


 https://arnes-si.zoom.us/j/97529317155

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 24-06-2024 20:00
Cena Brezplačno
Lokacija ZOOM
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si