Tudi vi se lahko prerodite - Ažna čakra (Prerojen.si in Zoom)

Na tedenskih delavnicah "Tudi vi se lahko PRERODITE" bomo v letu 2024 spoznavali, in ozaveščali BLOKADE, PRIMANJKLJAJE in VIŠKE ENERGIJE v energijskih TELESIH in ČAKRAH.

V mesecu juliju bomo raziskovali AŽNO čakro.


Naučili se bomo osvobajati blokade in krepili AŽNO čakro, pri tem nam bo v podporo energija retrogradnega saturna, ki se je pričela pred koncem junija.

Vsako delavnico bomo zaključili z meditacijo


Ažna predstavlja naše duhovno središče, središče miru in tišine, z njo upravlja naša notranja bit, ki jo vodi duša.
Njena energija je povezana z mentalnim telesom. Sprejema vtise v obliki vibracijskih podatkov.
Je center modrosti, vizualizacije, ustvarjanja notranjih podob, intuicije, naših vizij in sanj.
Ažna predstavlja zmožnost za jasen in sočuten vid, v njej so spravljeni vsi naši spomini in vizije prihodnosti- simbolizira jo tretje oko.

Tretje oko je kot zrcalo, saj vidi vse, a ne sodi. Zapisuje in odseva prejete vtise, ter jim daje moč modrosti, novo razsežnost, česar ogledalo ne zmore. Odsevno površino je moč prekriti s tanko meglico iluzij, fantazij in strahu, da nam ni treba jasno videti svoje podobe in tudi ne spoznati resnice. Ko ohranjamo zunanji videz in upiramo nanj svoje upe in prepričanja smo varni, a nikoli ne doživimo ekstaze razsvetljenja.

Modrost tretjega očesa ni odvisna od pomembnosti našega ega, nestanovitnega občutka lastne vrednosti, občutka negotovosti, ali premajhne ljubezni do sebe.
Zanima jo le delovanje iz najvišje namere, ki vidi večjo sliko onstran trenutnih težav.

Vrednote, ki jih shranjujemo v ažni čakri so:

Ravnovesje, razum, nenavezanost, domišljija , duhovnost, razumevanje, modrost, jasnost, zaupanje, objektivnost, zavedanje, pozornost, jasnovidnost, intuicija, spomin, inteligenca, odprtost za nove zamisli, samozavest, ustvarjalna energija,…

Ko živimo po vrednotah, ki pripadajo tej čakri, si prizadevamo videti razliko med resnico in iluzijo. To je zmožnost, da predvidimo dolgoročne posledice in ne iščemo le kratkoročnih rešitev. Imamo sposobnost, da določeno situacijo pogledamo z več različnih zornih kotov in vidikov. Sposobnost, da se prepoznamo v vseh vidikih svoje biti je odvisna od razvoja močnega in zaupanja vrednega središča, ki pa je odvisno od tega ali je osebnost pripravljena raziskovati svet v katerem živi.
Tudi v tej čakri smo shranili omejujoča prepričanja, ki nam ne dovolijo izkušnje resnice. 

Za več informacij nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 041 289 632

Prisrčno vabljeni!


 https://arnes-si.zoom.us/j/91747151503

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 10-07-2024 20:00
Cena Brezplačno
Lokacija Prerojen.si, Podvrh 110, Braslovče
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si