Tudi vi se lahko prerodite - ČAKRA VOLJE (Zoom)

Na tedenskih brezplačnih delavnicah "Tudi vi se lahko PRERODITE" bomo v letu 2022 ozaveščali in sproščali omejitve in blokade na čakrah - energijskih centrih

V mesecu juniju se bomo posvetili 3 ČAKRI - ČAKRI SOLARNEGA PLEKSUSA - ČAKRI VOLJE

V programu učenje za samopomoč bomo v tem mesecu ozaveščali blokade in krepili čakro solarnega pleksusa. Spoznavali bomo njene naloge ter vpliv na naše delovanje ter kvaliteto življenja.

Njena naloga: Dobro delujoča pleksus čakra je osnova za uspešno življenje, saj omogoča uveljavljanje in krepitev moči jaza, ki je potrebna, da lahko sledimo svojim ciljem. Ponazarja torej voljo, občutek moči in identitete.

Motnje in blokade: Znaki motenj oziroma blokad tretje čakre na čustveni ravni so hiperaktivnost, šibka volja in pomanjkanje iniciative, odvisnost od drugih ljudi in njihovega mišljenja, nenehen stres, omejen način razmišljanja, pretirana sramežljivost, slaba disciplina, prevzemanje vloge žrtve in nesposobnost reči 'ne'. 

Presežek energije v tej čakri se kaže kot manipulativnost, agresija in potreba po dominaciji, kot pretirana ambicioznost in tekmovalnost, zavist.

Na telesni ravni: ob nepravilnem delovanju pogosto prihaja do bolezni  želodca in prebavnih organov, slabega delovanja ledvic ali jeter, žolčni kamni, bolezni nadledvičnih žlez, trebušne slinavke, diabetes, do motenj hranjenja (debelost, anoreksija, bulimija).  

Na delavnici boste prepoznali in spremenili omejitve, ki lahko izvirajo iz ranega otroštva, so lahko vzorec vaše družine ali prednikov, morda izvirajo iz karmičnih vezi. 

Naučili se bomo  okrepiti čakro solarnega pleksusa z vajami, meditacijo  ter afirmacijami.

Vabljeni da se nam pridružite.

Prijave na 041 289 632 Jožica, na spletni strani Prerojen.si


Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/94573562725

 

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 29-06-2022 20:00
Cena Brezplačno
Lokacija ZOOM
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si