Tudi vi se lahko PRERODITE - GRLENA ČAKRA (Ilirska Bistrica in Zoom)

V sredo, 24.8.2022 v Točki moči in v ZOOM dvorani ob 20 uri delavnica Na tedenskih brezplačnih delavnicah "Tudi vi se lahko PRERODITE" v letu 2022 ozaveščamo in sproščamo omejitve in blokade na čakrah - energijskih centrih ter jih krepimo

V mesecu avgustu se posvečamo GRLENI ČAKRI - ČAKRI IZRAŽANJA , KOMUNIKACIJE. V programu učenje za samopomoč v tem mesecu ozaveščamo blokade in krepimo grleno čakro, čakro izražanja misli in čustev, komunikacije - govora in poslušanja.
Spoznavamo njene naloge ter vpliv na naše delovanje ter kvaliteto življenja.

GRLENA ČAKRA predstavlja vir našega izražanja misli in čustev, zato vlada komunikaciji, organizaciji - ustvarjalnosti, povezana je s pristnostjo - izražanjem resnice in prečiščevanjem. Glavni nalogi te čakre sta komunikacija in govor. Biti sposoben govoriti, poslušati - komunicirati in izraziti sebe je ključnega pomena za duševno in telesno harmonijo vsakega od nas. Preko nje lahko izrazimo svoj resnični notranji »jaz« na podlagi prostega pretoka med zunanjim in notranjim svetom.

Na tokratni delavnici bomo očistiti tisto, kar smo »pogoltnili« (čustvo, misel, besedo, dogodek ipd.). Velikokrat raje »pojemo« besedo, namesto da bi jo povedali ali jo izrazili navzven naglas.

Za kaj?

Se bojite, da vas ne bodo slišali, razumeli, da bodo napačno odreagirali, vas utišali? Kolikokrat ste to doživeli v otroštvu, v šoli, v službi, med prijatelji,...?

Na delavnici boste prepoznali in spremenili omejitve, ki lahko izvirajo iz ranega otroštva, so lahko vzorec vaše družine ali prednikov, iz odnosov, morda izvirajo iz karmičnih vezi. Naučili se bomo okrepiti grleno čakro z vajami, meditacijo ter afirmacijami.

Vabljeni da se nam pridružite, hvaležni za prostovoljne prispevke za izmenjavo energij.

Prijave niso obvezne so zaželjene na 041 289 632 Jožica ali na spletni strani Prerojen.si


Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/94573562725

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 24-08-2022 20:00
Cena Brezplačno
Lokacija Točka moči VGC dom na Vidmu Ilirska Bistrica
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si