Tudi vi se lahko PRERODITE - KRONSKA ČAKRA

Novembra in decembra se bomo vsak teden posvetili eni od GLAVNIH ČAKER  in MINI ČAKRAM - USTVARJALI BOMO PRETOČNOST IN HARMONIJO MED ČAKRAMI.

Na tedenskih brezplačnih delavnicah "Tudi vi se lahko PRERODITE"  v letu 2022 ozaveščamo in sproščamo omejitve in blokade na čakrah - energijskih centrih ter jih krepimo.

V mesecu novembru začnemo z MINI ČAKRAMI in nadaljujemo z ZEMELJSKO, DUŠNO, KORENSKO, KRONSKO. V programu učenje za samopomoč bomo v tem mesecu ozaveščali in sproščali blokade in krepili kvalitete 

 

KRONSKA ČAKRA - sedma je center povezanosti z višjim izvorom Bogom - Božjo ljubeznijo. Posvetili se ji bomo v sredo 30.11. ob 19.uri.
Je v samem bistvu center spiritualnosti in lastne mirnosti. Nahaja se na vrhu glave in je tako povezava našega telesa in duše z Univerzumom. Pomaga nam,da nenehno odkrivamo  nove modrosti, torej širimo svoje znanje.

Prek te čakre lahko človek kljub zahtevam sveta preide z osredotočanja zgolj na materialno k zavedanju višjega smisla življenja. Namesto da zadoščenje išče v fizičnem, se zave, da je prava sreča zunaj tega. Odpiranje kronske čakre tako omogoča, da zaživimo polnejše in predvsem pomirjeni sami s sabo. Vidimo bistvo, povezanost in resnico o vsem, kar nas obkroža.
Spoznavali bomo njihove naloge ter vpliv na naše delovanje ter kvaliteto življenja. 

Na delavnicicah boste prepoznali in spremenili omejitve, ki lahko izvirajo iz ranega otroštva, so lahko vzorec vaše družine ali prednikov, morda izvirajo iz karmičnih vezi ali dušnih pogodb. Naučili se bomo sproščati in okrepiti  čakro z vajami, meditacijami ter afirmacijami.

Vabljeni da se nam pridružite, hvaležni za prostovoljne prispevke za izmenjavo energij.

Prijave niso obvezne so zaželjene na 041 289 632 Jožica ali na spletni strani Prerojen.si


Join Zoom Meeting

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 30-11-2022 19:00
Cena Brezplačno

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si