Tudi vi se lahko prerodite - Solarni pleksus (Prerojen.si in Zoom)

Na tedenskih delavnicah "Tudi vi se lahko PRERODITE"  bomo v letu 2024 spoznavali, in ozaveščali BLOKADE, PRIMANJKLJAJE in VIŠKE ENERGIJE v energijskih TELESIH in  ČAKRAH.

V mesecu juniju  bomo raziskovali čakro SOLARNI PLEKSUS.

Solarni pleksus čakra je tretja po vrsti izmed sedmih glavnih energetskih centrov v našem energijskem telesu. Dobro delujoča pleksus čakra je osnova za uspešno življenje, saj omogoča uveljavljanje in krepitev moči jaza, ki je potrebna, da lahko sledimo svojim ciljem. Ponazarja torej voljo, občutek moči in identitete. 

Deluje na področju trebuha oziroma vse naokoli telesa (v tem predelu). Je naš sončni center, naše notranje sonce, notranji ogenj, smeh, ki žari od znotraj navzven. Center notranje moči in radosti.

Povezana je z delovanjem trebušne slinavke, zaradi česar lahko pride do težav z inzulinom ali prebavnih motenj, kadar je njeno delovanje v neravnovesju. In dobro vemo, da je ogenj tisti, ki nas lahko ogreje in nam daje varno zavetje, lahko pa zažge in uniči čisto vse. Ključnega pomena je, da ohranjamo v tem centru ravnovesje, saj prevelik ego uniči duhovno rast in odnose.

Motnje in blokade: 

Znaki na čustveni ravni so hiperaktivnost, šibka volja in pomanjkanje iniciative, odvisnost od drugih ljudi in njihovega mišljenja, nenehen stres, omejen način razmišljanja, pretirana sramežljivost, slaba disciplina, prevzemanje vloge žrtve in nesposobnost reči 'ne'. Presežek energije v tej čakri se kaže kot manipulativnost, agresija in potreba po dominaciji, kot pretirana ambicioznost in tekmovalnost, zavist.

Na telesni ravni: ob nepravilnem delovanju pogosto prihaja do bolezni  želodca in prebavnih organov, slabega delovanja ledvic ali jeter, žolčni kamni, bolezni nadledvičnih žlez, trebušne slinavke, diabetes, do motenj hranjenja (debelost, anoreksija, bulimija).

Dobro je vedeti, da je ogenj manipura čakre -solarnega pleksusa sveta moč. Pravijo ji mesto draguljev. Namreč ko je ta center uravnovešen, postanemo jasni, modri in se dobro počutimo. Zaupamo vase in hodimo po poti svetlobe, radosti in zaupanja.

Naučili se bomo osvobajati blokade, krepili čakro SOLARNEGA PLAKSUSA tudi  z meditacijo.

Vsako delavnico bomo zaključili z meditacijo

Za več informacij nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 041 289 632

Prisrčno vabljeni!


  https://arnes-si.zoom.us/j/91747151503

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 26-06-2024 20:00
Cena Brezplačno
Lokacija Prerojen.si, Podvrh 110, Braslovče
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si