Tudi vi se lahko prerodite - Zemeljska čakra (Prerojen.si in Zoom)

Na tedenskih delavnicah "Tudi vi se lahko PRERODITE"  bomo v letu 2024 spoznavali, in ozaveščali BLOKADE, PRIMANJKLJAJE in VIŠKE ENERGIJE v energijskih TELESIH in  ČAKRAH. 

Na tokratni delavnici v sredo, 14.februar 2024, ob 19.uri  bomo spoznavali ZEMELJSKO čakro in se naučili prepoznavati in sproščati blokate,  ter krepiti njeno pretočnost in delovanje. Delavnico bomo zaključili  z meditacijo za HARMONIZACIJO med ZEMELJSKO  in DUŠNO čakro.

ZEMELJSKA ČAKRA se nahaja pod stopali, kjer so naše korenine. Preko nje smo v stiku z energijo zemlje, s svojimi temelji, preteklostjo tega in preteklih življenj,… Ali čutiti obe stopali enako? Imate ali ste kdaj imeli težave s stopali, boleče ali mravljinčaste noge. Pomaga nam čutiti prizemljenost.

TUKAJ IN SEDAJ V VSAKEM TRENUTKU

DUŠNA ČAKRA se nahaja malo nad glavo, preko nje smo povezani z Višjim Jazom - Dušo – podporo univerzuma. Zaznavati, poslušati intuicijo, svoje občutke. Se vam kdaj zgodi, da pride neko spoznanje, sporočilo, kar od nekje? Zmorete temu prisluhniti? Dušna čakra nas povezuje z našo resnico in potenciali.

BITI V PRAVEM TRENUTKU NA PRAVEM MESTU

Prisrčno vabljeni

Za več informacij nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 041 289 632


 Join Zoom Meeting
https://arnes-si.zoom.us/j/91747151503

Podrobnosti o dogodku

Začetek dogodka 14-02-2024 19:00
Cena Brezplačno
Lokacija Prerojen.si, Podvrh 110, Braslovče
Za ta dogodek ne sprejemamo več rezervacij

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si