Kako učinkuje skalarna pranoterapija?

Skalarna pranoterapija lahko vaše počutje in vaše življenje na splošno obrne na bolje.

Skalar Prana je združenje dveh naravnih energij, ki jih lahko izkoristimo za večravenjsko zdravljenje s tehnikami skalarne pranoterapije. Ko se energija integrira v vašo avro, vam pomaga uravnovesiti vaš sistem, še posebno srce in um. Zato lahko bolj inteligentno upravljate svoje misli in čustva ter globlje razumete, kako vaše odločitve vplivajo na vaše življenje in bližnje.

To je tudi tehnika za lajšanje in pospeševanje zdravljenja, za blaženje stresa in bolečin, psihoterapijo, nevrologijo, onkologijo in duhovnost. Namenjena je vsem, ki imajo fiziološka obolenja in psihološke skrbi.

Kaj je zdravljenje?

Zdravljenje je proces na telesni, energijski, čustveni, mentalni in duhovni ravni. Očisti in odstrani bolno, negativno energijo, ki povzroča bolezenska stanja in psihološka neravnovesja. Učinkuje tako, da spet naravna in uravnoteži telo ter njegovo elektromagnetno polje, saj pomaga odstraniti posledice elektromagnetnega onesnaženja.

Blaži stres in depresijo ter pomaga razviti stabilnost in mirnost. Razstopi in odstrani energijske blokade, pomaga pa tudi harmonično olajšati pretok energije, da se lahko začne telo zdraviti samo.

Potrebujete več informacij? Pošljite povpraševanje!

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si