Terapija z aparatom Water Bio Ion Detox je postopek razstrupljanja telesa, ki spodbudi delovanje limfnega sistema ter pozitivno vpliva na delovanje jeter, ledvic in trebušne slinavke. Pomaga pri odpravljanju kronične utrujenosti, nepravilnem delovanju ščitnice in ledvic ter urinarnem, prebavnem in presnovnem sistemu. Pomaga pri odpravljanju bolezenskih simptomov, ki so povezani z rakom in drugimi teže ozdravljivimi boleznimi. Poleg tega pa tudi pri izboljšanju imunskega sistema in zdravstvenega stanja ter hitrejši detoksikaciji telesa. Uravnava krvni sladkor, raven holesterola in krvni tlak, čisti kožo in izboljšuje limfno cirkulacijo in lajša menstrualne težave, odpravlja migrene in pomaga pri hitrejšem okrevanju po poškodbah in boleznih.

Detoksikacija se izvaja skozi stopala, na katerih je več kot 2000 por, skozi katere se izločajo toksini. Aparat proizvaja frekvenco, ki nežno resonira po vsem telesu. Ionizirana voda začne stimulirati celice, da spet vzpostavijo svoje električno ravnotežje in tako delujejo bolj učinkovito ter izločajo v sebi zadržane toksine. Pri razstrupljanju se priporoča povečano uživanje tekočine, predvsem vode in nesladkanega čaja.

Dobrodejni učinki terapije na mikrocirkulacijo se kažejo skozi stimulacijo bioenergetskih polj.

Mikrocirkulacija igra pomembno vlogo pri regulaciji dobave kisika in hranil v tkiva ter pri izločanju odpadnih snovi iz telesa. Če je dobra, je verjetneje, da bo tudi telo zdravo, ob neravnotežju pa se lahko pojavijo disfunkcije. Stimulira celice, telesna bioenergetska polja pa vzpostavijo svoje ravnotežje in vsem organom omogočijo, da svoje naravne funkcije opravljajo učinkoviteje. Telo med terapijo ne izloča vitaminov, mineralov, hranil ali zdravil, ki nanj učinkujejo blagodejno.

Medicinske raziskave in pričevanje uporabnikov so pokazali, da uporabnikom pomaga tako, da poveča njihovo energijo in izboljša splošno počutje.

Potrebujete več informacij? Pošljite povpraševanje!

Predstavitev

Energijski nivoji človeka
Tehnike terapij
Osebno trenerstvo
Prehranska dopolnila Neolife

Zdravje in počutje

Sproščanje in osvobajanje
Telesna aktivnost
Atlas po HumanUp

Splošno

O meni
Pogoji poslovanja
Politika zasebnosti
Spletni piškotki

Kontaktni podatki

Jožica Ramšak
jozica@prerojen.si